Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6773
Назва: Особливості використання основних засобів у торгово-економічній діяльності підприємств ресторанного господарства
Інші назви: Особенности использования основных средств в торгово-экономической деятельности предприятий ресторанного хозяйства
Features of use of fixed assets in the commercial-economic activity of enterprises of restaurant economy
Автори: Волкова, О.І.
Дата публікації: 2017
Ключові слова: ресторанне господарство
заклади харчування
ресторанное хозяйство
общественное питание
restaurant management
catering
Короткий огляд (реферат): Об’єктом дослідження даної роботи є процеси формування основних засобів в закладах ресторанного господарства.
Объектом исследования данной работы являются процессы формирования основных средств в заведениях ресторанного хозяйства.
The research object of this work is the process of formation of fixed assets in the catering industry.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6773
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Волкова О.І. Особливості використання.pdf781,28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.