Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6773
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВолкова, О.І.-
dc.date.accessioned2017-11-29T21:56:33Z-
dc.date.available2017-11-29T21:56:33Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6773-
dc.description.abstractОб’єктом дослідження даної роботи є процеси формування основних засобів в закладах ресторанного господарства.ru_RU
dc.description.abstractОбъектом исследования данной работы являются процессы формирования основных средств в заведениях ресторанного хозяйства.-
dc.description.abstractThe research object of this work is the process of formation of fixed assets in the catering industry.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectресторанне господарствоru_RU
dc.subjectзаклади харчуванняru_RU
dc.subjectресторанное хозяйствоru_RU
dc.subjectобщественное питаниеru_RU
dc.subjectrestaurant managementru_RU
dc.subjectcateringru_RU
dc.titleОсобливості використання основних засобів у торгово-економічній діяльності підприємств ресторанного господарстваru_RU
dc.title.alternativeОсобенности использования основных средств в торгово-экономической деятельности предприятий ресторанного хозяйстваru_RU
dc.title.alternativeFeatures of use of fixed assets in the commercial-economic activity of enterprises of restaurant economyru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Волкова О.І. Особливості використання.pdf781,28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.