Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6773
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Волкова, О.І. | - |
dc.date.accessioned | 2017-11-29T21:56:33Z | - |
dc.date.available | 2017-11-29T21:56:33Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6773 | - |
dc.description.abstract | Об’єктом дослідження даної роботи є процеси формування основних засобів в закладах ресторанного господарства. | ru_RU |
dc.description.abstract | Объектом исследования данной работы являются процессы формирования основных средств в заведениях ресторанного хозяйства. | - |
dc.description.abstract | The research object of this work is the process of formation of fixed assets in the catering industry. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | ресторанне господарство | ru_RU |
dc.subject | заклади харчування | ru_RU |
dc.subject | ресторанное хозяйство | ru_RU |
dc.subject | общественное питание | ru_RU |
dc.subject | restaurant management | ru_RU |
dc.subject | catering | ru_RU |
dc.title | Особливості використання основних засобів у торгово-економічній діяльності підприємств ресторанного господарства | ru_RU |
dc.title.alternative | Особенности использования основных средств в торгово-экономической деятельности предприятий ресторанного хозяйства | ru_RU |
dc.title.alternative | Features of use of fixed assets in the commercial-economic activity of enterprises of restaurant economy | ru_RU |
dc.type | Diplomas | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Факультет міжнародної економіки* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Волкова О.І. Особливості використання.pdf | 781,28 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.