Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6774
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЖилович, Ю.І.-
dc.date.accessioned2017-11-29T22:02:05Z-
dc.date.available2017-11-29T22:02:05Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6774-
dc.description.abstractУ роботі розглянуто: визначення економічної сутності і значення прибутку та рентабельності організації, а також виявлення чинників, що впливають на їх формування; проведено аналіз показників оцінки прибутку, аналіз результатів фінансово-господарської діяльності ресторану «Брістоль» на основі системи показників. Надано оцінку конкурентного середовища для виявлення можливостей щодо поліпшення якості обслуговування. Запропоновано рекомендації щодо збільшення прибутку шляхом впровадження нового напряму діяльності, а саме ̶ «молекулярної» кухні. Спрогнозовано прибуток закладу на основі впровадження рекомендованого заходу.ru_RU
dc.description.abstractВ работе рассмотрены: определение экономической сущности и значения прибыли и рентабельности организации, а также выявления факторов, влияющих на их формирование; проведен анализ показателей оценки прибыли, анализ результатов финансово-хозяйственной деятельности ресторана «Бристоль» на основе системы показателей. Дана оценка конкурентной среды для выявления возможностей по улучшению качества обслуживания. Предложены рекомендации по увеличению прибыли путем внедрения нового направления деятельности, а именно «молекулярной» кухни. Спрогнозирована прибыль заведения на основе внедрения рекомендуемого мероприятия.-
dc.description.abstractIn the work it is considered: determination of economic essence and meaning of profit and profitability of organization, as well as identification of factors influencing their formation; an analysis of the indicators of profit estimation, as well as an analysis of the results of financial and economic activities of the restaurant “Bristol” on the basis of the indicators system were conducted. The competitive environment is assessed to identify opportunities for improving service quality. Recommendations for increasing profit by introducing a new direction of activity, namely - the “molecular” cuisine, are suggested. The profit of the establishment based on the implementation of the recommended measure is predicted.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectприбутокru_RU
dc.subjectрентабельністьru_RU
dc.subjectпідприємство ресторанного господарстваru_RU
dc.subjectконкурентоспроможністьru_RU
dc.subjectефективністьru_RU
dc.subjectприбыльru_RU
dc.subjectрентабельностьru_RU
dc.subjectпредприятие ресторанного хозяйстваru_RU
dc.subjectконкурентоспособностьru_RU
dc.subjectэффективностьru_RU
dc.subjectprofitru_RU
dc.subjectprofitabilityru_RU
dc.subjectan enterprise of the restaurant industryru_RU
dc.subjectcompetitivenessru_RU
dc.subjectefficiencyru_RU
dc.titleШляхи підвищення прибутку на підприємствах ресторанного господарстваru_RU
dc.title.alternativeПути повышения прибыли на предприятиях ресторанного хозяйстваru_RU
dc.title.alternativeWays to increase profits at enterprises of the restaurant industryru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Жилович Ю.І. Шляхи підвищення.pdf396,1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.