Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6784
Назва: | Шляхи підвищення ефективності господарської діяльності підприємств ресторанного господарства |
Інші назви: | Пути повышения эффективности хозяйственной деятельности предприятий ресторанного хозяйства Ways of increase of efficiency of economic activity of enterprises of restaurant economy |
Автори: | Яроменко, І.М. |
Дата публікації: | 2017 |
Ключові слова: | ресторанне господарство ресторанное хозяйство restaurant management |
Короткий огляд (реферат): | Мета роботи полягає в обґрунтуванні можливості підвищення економічної ефективності діяльності вітчизняних підприємств ресторанного господарства, шляхом організаційно-економічних впроваджень. Цель работы заключается в обосновании возможности повышения экономической эффективности деятельности отечественных предприятий ресторанного хозяйства, путем организационно-экономических внедрений. The aim of this work is to study the possibility of increasing the economic efficiency of domestic enterprises of restaurant economy by organizational and economic implementations. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6784 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет міжнародної економіки* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Яроменко І.М. Шляхи підвищення.pdf | 386,62 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.