Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6784
Назва: Шляхи підвищення ефективності господарської діяльності підприємств ресторанного господарства
Інші назви: Пути повышения эффективности хозяйственной деятельности предприятий ресторанного хозяйства
Ways of increase of efficiency of economic activity of enterprises of restaurant economy
Автори: Яроменко, І.М.
Дата публікації: 2017
Ключові слова: ресторанне господарство
ресторанное хозяйство
restaurant management
Короткий огляд (реферат): Мета роботи полягає в обґрунтуванні можливості підвищення економічної ефективності діяльності вітчизняних підприємств ресторанного господарства, шляхом організаційно-економічних впроваджень.
Цель работы заключается в обосновании возможности повышения экономической эффективности деятельности отечественных предприятий ресторанного хозяйства, путем организационно-экономических внедрений.
The aim of this work is to study the possibility of increasing the economic efficiency of domestic enterprises of restaurant economy by organizational and economic implementations.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6784
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Яроменко І.М. Шляхи підвищення.pdf386,62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.