Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6784
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯроменко, І.М.-
dc.date.accessioned2017-11-29T22:56:29Z-
dc.date.available2017-11-29T22:56:29Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6784-
dc.description.abstractМета роботи полягає в обґрунтуванні можливості підвищення економічної ефективності діяльності вітчизняних підприємств ресторанного господарства, шляхом організаційно-економічних впроваджень.ru_RU
dc.description.abstractЦель работы заключается в обосновании возможности повышения экономической эффективности деятельности отечественных предприятий ресторанного хозяйства, путем организационно-экономических внедрений.-
dc.description.abstractThe aim of this work is to study the possibility of increasing the economic efficiency of domestic enterprises of restaurant economy by organizational and economic implementations.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectресторанне господарствоru_RU
dc.subjectресторанное хозяйствоru_RU
dc.subjectrestaurant managementru_RU
dc.titleШляхи підвищення ефективності господарської діяльності підприємств ресторанного господарстваru_RU
dc.title.alternativeПути повышения эффективности хозяйственной деятельности предприятий ресторанного хозяйстваru_RU
dc.title.alternativeWays of increase of efficiency of economic activity of enterprises of restaurant economyru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Яроменко І.М. Шляхи підвищення.pdf386,62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.