Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6943
Назва: Оцінка конкурентного профілю підприємств ресторанного господарства
Інші назви: Оценка конкурентного профиля предприятий ресторанного хозяйства
Assessment of a competitive profile of the enterprises of restaurant economy
Автори: Галасюк, С.С.
Наймарк, К.А.
Галасюк, С.С.
Наймарк, Е.А.
Galasyuk, S.
Naimark, K.
Бібліографічний опис: Галасюк С. С. Оцінка конкурентного профілю підприємств ресторанного господарства / С. С. Галасюк, К. А. Наймарк // Теоретичні, методологічні та практичні аспекти конкурентоспроможності підприємств: монографія / за ред. О. Г. Янкового. – Одеса: Атлант, 2017. – С. 247-260.
Дата публікації: 2017
Видавництво: Атлант
Ключові слова: конкурентоспроможність
конкурентний профіль
підприємства ресторанного господарства
конкурентоспособность
конкурентный профиль
предприятия ресторанного хозяйства
competitiveness
competitive profile
enterprises of restaurant economy
Короткий огляд (реферат): Досліджено конкурентні переваги та недоліки певних закладів ресторанного господарства Одеського регіону. Побудовано конкурентний профіль даних підприємств. За результатами аналізу конкурентоспроможності конкретних підприємств ресторанного господарства пропоновано комплекс заходів, спрямованих на поліпшення рівня обслуговування в них.
Исследованы конкурентные преимущества и недостатки определенных заведений ресторанного хозяйства Одесского региона. Построен конкурентный профиль данных предприятий. По результатам анализа конкурентоспособности конкретных предприятий ресторанного хозяйства предлагается комплекс мероприятий, направленных на улучшение уровня обслуживания в них.
Competitive advantages and shortcomings of certain institutions of restaurant economy of the Odessa region are investigated. The competitive profile of data of the enterprises is constructed. By results of the analysis of competitiveness of the concrete enterprises of restaurant economy the complex of the actions directed to improvement of level of service in them is offered.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6943
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.