Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6992
Назва: Аналіз харчової промисловості України
Інші назви: Анализ пищевой промышленности Украины
Analysis of food industry in Ukraine
Автори: Тарасова, К.І.
Тарасова, К.И.
Tarasova, K.
Бібліографічний опис: Тарасова К. І. Аналіз харчової промисловості України / К. І. Тарасова, А. А. Любович // Статистика – інструмент соціально-економічних досліджень: збірник наукових студентських праць. – Одеса: ОНЕУ, 2018. – Випуск 4. - Частина І. - С. 128–135.
Дата публікації: 2018
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: харчова промисловість
виробнича діяльність
обсяг реалізації
продукція
індекс виробництва та реалізації
пищевая промышленность
производственная деятельность
объем реализации
продукция
индекс производства и реализации
food industry
production activity
sales volume
production
production and sales index
стаття
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто сучасний стан харчової промисловості України, проаналізовано ключові проблеми та здійснено оцінку основних її економічних показників, на підставі яких сформульовані перспективи розвитку харчового виробництва. Проаналізовано динаміку та регіональні особливості харчової промисловості в Україні. Розглянуто структуру доходів від продажу харчових продуктів.
В статье рассмотрено современное состояние пищевой промышленности Украины, проанализированы проблемы и осуществлена оценка основных ее экономических показателей, на основании которых сформулированы перспективы развития пищевого производства. Проанализирована динамика и региональные особенности пищевой промышленности в Украине. Рассмотрена структура доходов от продажи пищевых продуктов.
The article considers the current state of the food industry of Ukraine, analyzes the key problems and evaluates its main economic indicators, on the basis of which the prospects of development of food production are formulated. The dynamics and regional features of the food industry in Ukraine are analyzed. The structure of income from the sale of food products is considered.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6992
Розташовується у зібраннях:Кафедра статистики та математичних методів в економіці

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Аналіз харчової промисловості України.PDF738,62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.