Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6996
Назва: Статистический анализ рынка ресторанных услуг Украины
Інші назви: Статистичний аналіз ринку ресторанних послуг України
Statistical analysis of the market of restaurant services in Ukraine
Автори: Тарасова, К.И.
Тарасова, К.І.
Tarasova, K.
Бібліографічний опис: Тарасова К. И. Статистический анализ рынка ресторанных услуг Украины / К. И. Тарасова, В. А. Казимирская // Статистика – інструмент соціально-економічних досліджень: збірник наукових студентських праць. – Одеса: ОНЕУ, 2018. – Випуск 4. - Частина І. - С. 144–148.
Дата публікації: 2018
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: ресторан
ресторанный рынок
объем
арендная ставка
франшиза
ресторан
ресторанний ринок
обсяг
орендна ставка
франшиза
restaurant
restaurant market
volume
rental rate
franchise
стаття
Короткий огляд (реферат): Исследовано состояние и особенности функционирования отечественного рынка ресторанного бизнеса. Определены основные проблемы его развития.
Досліджено стан і особливості функціонування вітчизняного ринку ресторанного бізнесу. Визначено основні проблеми його розвитку.
The state and peculiarities of the functioning of the domestic restaurant business market are investigated. The main problems of its development are determined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6996
Розташовується у зібраннях:Кафедра статистики та математичних методів в економіці

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Статистический анализ рынка ресторанных услуг Украины.PDF794,62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.