Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6996
Title: Статистический анализ рынка ресторанных услуг Украины
Other Titles: Статистичний аналіз ринку ресторанних послуг України
Statistical analysis of the market of restaurant services in Ukraine
Authors: Тарасова, К.И.
Тарасова, К.І.
Tarasova, K.
Citation: Тарасова К. И. Статистический анализ рынка ресторанных услуг Украины / К. И. Тарасова, В. А. Казимирская // Статистика – інструмент соціально-економічних досліджень: збірник наукових студентських праць. – Одеса: ОНЕУ, 2018. – Випуск 4. - Частина І. - С. 144–148.
Issue Date: 2018
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: ресторан
ресторанный рынок
объем
арендная ставка
франшиза
ресторан
ресторанний ринок
обсяг
орендна ставка
франшиза
restaurant
restaurant market
volume
rental rate
franchise
стаття
Abstract: Исследовано состояние и особенности функционирования отечественного рынка ресторанного бизнеса. Определены основные проблемы его развития.
Досліджено стан і особливості функціонування вітчизняного ринку ресторанного бізнесу. Визначено основні проблеми його розвитку.
The state and peculiarities of the functioning of the domestic restaurant business market are investigated. The main problems of its development are determined.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6996
Appears in Collections:Кафедра статистики та математичних методів в економіці



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.