Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7166
Title: Питання визначення якості готельних послуг
Other Titles: Вопросы определения качества гостиничных услуг
The question of determining the quality of hotel services
Authors: Давиденко, І.В.
Давыденко, И.В.
Davydenko, I.
Citation: Давиденко І. В. Питання визначення якості готельних послуг / І. В. Давиденко, А. В. Ушатова // Світові тенденції та перспективи розвитку фінансової системи: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції. – Дніпро: НО «Перспектива», 2017. – Ч. 1. – С. 78-81.
Issue Date: 2017
Publisher: НО «Перспектива»
Keywords: якість
готельна послуга
засоби розміщення
качество
гостиничная услуга
средства размещения
quality
hotel service
accommodation facilities
Abstract: У статті підкреслюється, що підвищення рівня обслуговування та якості послуг є обов'язковою умовою успішного функціонування підприємств готельного господарства. Розглядаються типи якості, основні положення міжнародних стандартів ISO 9000. Визначаються методи оцінки якості готельних послуг.
В статье подчеркивается, что повышение уровня обслуживания и качества услуг является обязательным условием успешного функционирования предприятий гостиничного хозяйства. Рассматриваются типы качества, основные положения международных стандартов ISO 9000. Определяются методы оценки качества гостиничных услуг.
The article emphasizes that improving the level of service and quality of services is a way for the successful functioning of hotel industry enterprises. The types of quality, the main provisions of international standards ISO 9000 are considered. The methods of evaluation of hotel services quality are determined.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7166
Appears in Collections:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Питання визначення якості готельних послуг.pdf204,04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.