Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7204
Назва: Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України
Інші назви: Туристический и гостинично-ресторанный бизнес: мировой опыт и перспективы развития для Украины
Tourist and hotel-restaurant business: world experience and development prospects for Ukraine
Автори: Одеський національний економічний університет
Бібліографічний опис: Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: матеріали круглого столу та студентської наук.-практ. конф. (Одеса, 12 квітня 2018 р.). – Одеса: ОНЕУ, 2018. – 678 с.
Дата публікації: 2018
Короткий огляд (реферат): Дане видання містить матеріали круглого столу та тези доповідей учасників студентської науково-практичної конференції «Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід на перспективи розвитку для України» (12 квітня 2018 року, м. Одеса). Крім доповідей учасників круглого столу у збірник увійшли матеріали секцій конференції: «Сучасні тенденції розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу», «Організаційно-економічні аспекти функціонування підприємств сфери туризму та гостинності», «Регіональні проблеми розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу», «Управління туристичним та готельно-ресторанним бізнесом: історія та сучасність», «Використання сучасних інструментів маркетингу в туристичному та готельно-ресторанному бізнесі», «Рекреаційний та екологічний аспекти розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу», «Впровадження інноваційних технологій у сучасному туристичному та готельно-ресторанному бізнесі». Видання призначене для науковців, практиків, викладачів, аспірантів і студентів вищих навчальних закладів за спеціальностями «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа». Усі матеріали публікуються в авторській редакції.
Данное издание содержит материалы круглого стола и тезисы докладов участников студенческой научно-практической конференции «Туристический и гостинично-ресторанный бизнес: мировой опыт перспективы развития для Украины» (12 апреля 2018 года, г.. Одесса). Кроме докладов участников круглого стола в сборник вошли материалы секций конференции: «Современные тенденции развития туристического и гостинично-ресторанного бизнеса», «Организационно-экономические аспекты функционирования предприятий сферы туризма и гостеприимства», «Региональные проблемы развития туристического и гостинично-ресторанного бизнеса», «управление туристическим и гостинично-ресторанным бизнесом: история и современность», «Использование современных инструментов маркетинга в туристическом и гостинично-ресторанном бизнесе», «Рекреационный и екологичний аспекты развития туристического и гостинично-ресторанного бизнеса», «Внедрение инновационных технологий в современном туристическом и гостинично-ресторанном бизнесе». Издание предназначено для научных работников, практиков, преподавателей, аспирантов и студентов высших учебных заведений по специальностям «Туризм» и «Гостинично-ресторанное дело». Все материалы публикуются в авторской редакции.
This publication contains the materials of the round table and abstracts of the participants of the student scientific-practical conference "Tourist and hotel-restaurant business: the world experience of the development prospects for Ukraine" (April 12, 2018, Odessa). In addition to the reports of the round table participants, the conference materials included the sections of the conference: "Modern trends in the development of tourism and hotel and restaurant business", "Organizational and economic aspects of the functioning of tourism and hospitality enterprises", "Regional problems of tourism and hotel business development" management of tourist and hotel-restaurant business: history and modernity", "Using modern marketing tools in the tourist and hotel-restaurant om Business", "Recreational and e kologichny aspects of tourism and hotel and restaurant business", "Introduction of innovative technologies in the modern tourist, hotel and restaurant business. "The publication is intended for scientists, practitioners, teachers, graduate students and students of higher educational institutions in the specialties "Tourism" and "Hotel and Restaurant Business". All materials are published in the author's edition.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7204
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу
Міжнародні конференції



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.