Розвиток конкурентоспроможності: світовий досвід і шляхи удосконалення українського АПК

Анотація

Розглянуто види конкуренції і стадії розвитку конкурентоспроможності в залежності від рівня економічної зрілості суспільства, позитивний і негативний досвід розвитку конкурентоспроможності України та інших держав світу. Дано характеристику кон’юнктури ринку основних харчових продуктів.
Рассмотрены виды конкуренции и стадии развития конкурентоспособности в зависимости от уровня экономической зрелости общества, положительный и отрицательный опыт развития конкурентоспособности Украины и других стран мира. Дана характеристика рынка основных пищевых продуктов.
The kinds of a competition and stage of development of competitiveness are considered depending on a level of economic maturity of a society, positive and negative experience of development of competitiveness of Ukraine and other states of the world. The characteristic status of the market of the basic foodstuff is given.

Опис

Бібліографічний опис

Розвиток конкурентоспроможності: світовий досвід і шляхи удосконалення українського АПК / Т. П. Добрунік // Вісник соціально-економічних досліджень: зб. наук. праць; Одеський державний економічний унiверситет.– Одеса , 2000. – № 7. – С. 88-92.– ISSN 2313-4569.

Підтвердження

Огляд

Доповнено

Посилаються