Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7398
Назва: | Розвиток конкурентоспроможності: світовий досвід і шляхи удосконалення українського АПК |
Інші назви: | Развитие конкурентоспособности: мировой опыт и пути совершенствования украинского АПК Development of competitiveness: world experience and ways of improving Ukrainian agroindustrial complex |
Автори: | Добрунік, Т.П. Добруник, Т.Ф. Dobrunik, T. |
Бібліографічний опис: | Розвиток конкурентоспроможності: світовий досвід і шляхи удосконалення українського АПК / Т. П. Добрунік // Вісник соціально-економічних досліджень: зб. наук. праць; Одеський державний економічний унiверситет.– Одеса , 2000. – № 7. – С. 88-92.– ISSN 2313-4569. |
Дата публікації: | 2000 |
Ключові слова: | конкуренція конкурентоспроможність міжнародний досвід агропромисловий комплекс України ринок харчових продуктів конкуренция конкурентоспособность международный опыт агропромышленный комплекс Украины рынок пищевых продуктов competition competitiveness international experience agro-industrial complex of Ukraine food market |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто види конкуренції і стадії розвитку конкурентоспроможності в залежності від рівня економічної зрілості суспільства, позитивний і негативний досвід розвитку конкурентоспроможності України та інших держав світу. Дано характеристику кон’юнктури ринку основних харчових продуктів. Рассмотрены виды конкуренции и стадии развития конкурентоспособности в зависимости от уровня экономической зрелости общества, положительный и отрицательный опыт развития конкурентоспособности Украины и других стран мира. Дана характеристика рынка основных пищевых продуктов. The kinds of a competition and stage of development of competitiveness are considered depending on a level of economic maturity of a society, positive and negative experience of development of competitiveness of Ukraine and other states of the world. The characteristic status of the market of the basic foodstuff is given. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7398 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 7 Кафедра бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Розвиток конкурентоспроможності світовий досвід і шляхи удосконалення українського АПК.pdf | 245,71 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.