Мотивація в системі сучасного управління персоналом

Abstract

Об’єкт дослідження - діяльність персоналу підприємства, зокрема ресторану «Марсала». У роботі розглядаються теоретичні аспекти мотивації та персоналу в ресторані. Проаналізовано - загальну характеристику ресторану «Марсала»; - економічний аналіз діяльності ресторану «Марсала»; - діючу систему мотивації персоналу. Запропоновано - вдосконалення системи мотивації шляхом введення індивідуального мотиваційного профілю; - проводити постійну атестацію персоналу. Наведено обґрунтовані розрахунки економічного ефекту щодо пропозицій.
Объект исследования - деятельность персонала предприятия, в частности ресторана «Марсала». В работе рассматриваются теоретические аспекты мотивации и персонала в ресторане. Проанализированы - общую характеристику ресторана «Марсала»; - экономический анализ деятельности ресторана «Марсала»; - действующую систему мотивации персонала. Предложено совершенствование системы мотивации путем введения индивидуального мотивационного профиля; - проводить постоянную аттестацию персонала. Приведены обоснованные расчеты экономического эффекта по предложениям.
The object of study is the activity of the personnel of the enterprise, in particular the restaurant Marsala. Diploma thesis deals with theoretical aspects of motivation and staff at the restaurant «Marsala» Analyzed - general description of the restaurant «Marsala»; - еconomic analysis of «Marsala» restaurant activity; - system of personnel motivation. Proposed - improvement of the system of motivation with the introduction of an individual motivational profile; - сonduct continuous certification of personnel. The justified calculations of the economic effect of the proposals are presented.

Description

Citation

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By