Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7589
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКатранжи, І.П.-
dc.date.accessioned2018-09-20T21:59:56Z-
dc.date.available2018-09-20T21:59:56Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7589-
dc.description.abstractОб’єкт дослідження - діяльність персоналу підприємства, зокрема ресторану «Марсала». У роботі розглядаються теоретичні аспекти мотивації та персоналу в ресторані. Проаналізовано - загальну характеристику ресторану «Марсала»; - економічний аналіз діяльності ресторану «Марсала»; - діючу систему мотивації персоналу. Запропоновано - вдосконалення системи мотивації шляхом введення індивідуального мотиваційного профілю; - проводити постійну атестацію персоналу. Наведено обґрунтовані розрахунки економічного ефекту щодо пропозицій.ru_RU
dc.description.abstractОбъект исследования - деятельность персонала предприятия, в частности ресторана «Марсала». В работе рассматриваются теоретические аспекты мотивации и персонала в ресторане. Проанализированы - общую характеристику ресторана «Марсала»; - экономический анализ деятельности ресторана «Марсала»; - действующую систему мотивации персонала. Предложено совершенствование системы мотивации путем введения индивидуального мотивационного профиля; - проводить постоянную аттестацию персонала. Приведены обоснованные расчеты экономического эффекта по предложениям.-
dc.description.abstractThe object of study is the activity of the personnel of the enterprise, in particular the restaurant Marsala. Diploma thesis deals with theoretical aspects of motivation and staff at the restaurant «Marsala» Analyzed - general description of the restaurant «Marsala»; - еconomic analysis of «Marsala» restaurant activity; - system of personnel motivation. Proposed - improvement of the system of motivation with the introduction of an individual motivational profile; - сonduct continuous certification of personnel. The justified calculations of the economic effect of the proposals are presented.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectсистема мотиваціїru_RU
dc.subjectуправління персоналомru_RU
dc.subjectресторанна галузьru_RU
dc.subjectрозвиток персоналуru_RU
dc.subjectсистема мотивацииru_RU
dc.subjectуправление персоналомru_RU
dc.subjectресторанная отрасльru_RU
dc.subjectразвитие персоналаru_RU
dc.subjectsystem of motivationru_RU
dc.subjectpersonnel managementru_RU
dc.subjectrestaurant industryru_RU
dc.subjectpersonnel developmentru_RU
dc.titleМотивація в системі сучасного управління персоналомru_RU
dc.title.alternativeМотивация в системе современного управления персоналомru_RU
dc.title.alternativeMotivation in the system of modern personnel managementru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота.pdf905,74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Реферат.pdf558,54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.