Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7626
Назва: Оптимізація фондоозброєності на промислових підприємствах (на прикладі ПП «Гармаш»)
Інші назви: Оптимизация фондовооруженности на промышленных предприятиях (на примере ЧП «Гармаш»)
Optimization of the capital-labor ratio at the industrial enterprises (on the example of "Garmash")
Автори: Баховська, О.В.
Дата публікації: 2018
Ключові слова: оптимізація
фондоозброєність
виробнича функція
оптимизация
фондовооруженность
производственная функция
optimization
capital-labor ratio
production function
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні аспекти оптимальної фондоозброєності на підприємствах харчової промисловості. Проаналізовано стан фондоозброєності ПП «Гармаш» та виявлено резерви підвищення реалізованої продукції. Запропоновано зменшити вартість основних виробничих фондів за рахунок продажу частини невикористаного устаткування.
В работе рассматриваются теоретические аспекты оптимальной фондовооруженности на предприятиях пищевой промышленности. Проанализировано состояние фондовооруженности ЧП «Гармаш» и выявлены резервы повышение реализованной продукции. Предложено уменьшить стоимость основных производственных фондов за счет продажи части неиспользуемого оборудования.
The work deals with the theoretical aspects of optimal capital-labor ratio at food industry enterprises are considered in the paper. The state of the assets of the PE Garmash has been analyzed and the reserves for increasing the sales of the products have been identified. It is proposed to reduce the cost of fixed production assets by selling part of the unused equipment.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7626
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота.pdf439,02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Реферат.pdf475,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.