Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7626
Title: | Оптимізація фондоозброєності на промислових підприємствах (на прикладі ПП «Гармаш») |
Other Titles: | Оптимизация фондовооруженности на промышленных предприятиях (на примере ЧП «Гармаш») Optimization of the capital-labor ratio at the industrial enterprises (on the example of "Garmash") |
Authors: | Баховська, О.В. |
Issue Date: | 2018 |
Keywords: | оптимізація фондоозброєність виробнича функція оптимизация фондовооруженность производственная функция optimization capital-labor ratio production function |
Abstract: | У роботі розглядаються теоретичні аспекти оптимальної фондоозброєності на
підприємствах харчової промисловості.
Проаналізовано стан фондоозброєності ПП «Гармаш» та виявлено резерви
підвищення реалізованої продукції.
Запропоновано зменшити вартість основних виробничих фондів за рахунок
продажу частини невикористаного устаткування. В работе рассматриваются теоретические аспекты оптимальной фондовооруженности на предприятиях пищевой промышленности. Проанализировано состояние фондовооруженности ЧП «Гармаш» и выявлены резервы повышение реализованной продукции. Предложено уменьшить стоимость основных производственных фондов за счет продажи части неиспользуемого оборудования. The work deals with the theoretical aspects of optimal capital-labor ratio at food industry enterprises are considered in the paper. The state of the assets of the PE Garmash has been analyzed and the reserves for increasing the sales of the products have been identified. It is proposed to reduce the cost of fixed production assets by selling part of the unused equipment. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7626 |
Appears in Collections: | Центр заочної та вечірньої форм навчання |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Кваліфікаційна робота.pdf | 439,02 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Реферат.pdf | 475,77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.