Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7629
Назва: Підвищення якості продукції на підприємстві ПРАТ «Одеський завод шампанських вин»
Інші назви: Повышение качества продукции на предприятии ЧАО «Одесский завод шампанских вин»
Improving the quality of products at the enterprise PJSC " Odessa factory of sparkling wines»
Автори: Бурятинський, Д.С.
Дата публікації: 2018
Ключові слова: якість продукції
конкурентоспроможність товару
качество продукции
конкурентоспособность товара
product quality
product competitiveness
Короткий огляд (реферат): У роботі розглянуто теоретичні основи якості продукції, фактори, які впливають на конкурентоспроможність товару. Проаналізовано основні тенденції ринку виноробної продукції України в цілому, визначені особливості сегменту ігристих і шампанських вин. Було проведено аналіз підвищення якості продукції на підприємств; розроблені заходи з покращення організації контролю якості продукції на заводі.
В работе рассмотрены теоретические основы качества продукции, факторы, влияющие на конкурентоспособность товара. Проанализированы основные тенденции рынка винодельческой продукции Украины в целом, определены особенности сегмента игристых и шампанских вин. Был проведен анализ повышения качества продукции на предприятий; разработаны мероприятия по улучшению организации контроля качества продукции на заводе.
The paper deals with the theoretical basis of product quality, factors affecting the competitiveness of the product. The main trends in the wine production market of Ukraine as a whole are analyzed, the features of the segment of sparkling and champagne wines are determined. The analysis of improvement of quality of production at the enterprises was carried out; actions for improvement of the organization of quality control of production at plant are developed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7629
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота.pdf180,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Реферат.pdf147,97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.