Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7636
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМатвєєв, В.О.-
dc.date.accessioned2018-09-26T11:44:18Z-
dc.date.available2018-09-26T11:44:18Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7636-
dc.description.abstractМетою роботи є теоретичне обґрунтування підходів до оцінки та діагностики конкурентоспроможності промислових підприємств і розробка на цій основі науково-методичних та практичних рекомендацій щодо забезпечення стійкого їх функціонування.ru_RU
dc.description.abstractЦелью работы является теоретическое обоснование подходов к оценке и диагностике конкурентоспособности промышленных предприятий и разработка на этой основе научно-методических и практических рекомендаций по обеспечению устойчивого их функционирования.-
dc.description.abstractThe purpose of the study: the aim of the work is the theoretical justification of approaches to the assessment and diagnosis of the competitiveness of industrial enterprises and the development on this basis of scientific, methodological and practical recommendations to ensure their sustainable operation.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectконкурентоспроможність підприємстваru_RU
dc.subjectмаркетингові комунікаціїru_RU
dc.subjectконкурентоспособность предприятияru_RU
dc.subjectмаркетинговые коммуникацииru_RU
dc.subjectcompetitiveness of enterprisesru_RU
dc.subjectmarketing communicationsru_RU
dc.titleФактори та резерви підвищення конкурентоспроможності підприємстваru_RU
dc.title.alternativeФакторы и резервы повышения конкурентоспособности предприятияru_RU
dc.title.alternativeFactors and reserves to improve the competitiveness of the enterpriseru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота.pdf464,43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Реферат.pdf361,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.