Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7642
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРац, Є.О.-
dc.date.accessioned2018-09-26T21:14:45Z-
dc.date.available2018-09-26T21:14:45Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7642-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні аспекти дослідження удосконалення управління витратоємністю продукції на підприємстві харчової промисловості Проаналізовано склад і структуру операційних витрат в ТОВ «Аквафрост» за економічними елементами, співвідношення основних і накладних витрат підприємства, динаміка показника витрат на 1 грн. продукції з 2014 по 2016 по кварталам. Для аналізу динаміки останнього використано методи математичної статистики. За результатами аналізу розроблені рекомендації щодо удосконалення управління витратоємністю продукції в ТОВ «Аквафрост», ефективність яких обґрунтована необхідними техніко-економічними розрахунками.ru_RU
dc.description.abstractВ работе рассматриваются теоретические аспекты исследования совершенствование управления затратоемкостью продукции на предприятии пищевой промышленности Проанализированы состав и структуру операционных затрат в ООО «Аквафрост» за экономическими элементами, соотношение основных и накладных расходов предприятия, динамика показателя затрат на 1 грн. продукции с 2014 по 2016 по кварталам. Для анализа динамики последнего использованы методы математической статистики. По результатам анализа разработаны рекомендации по совершенствованию управления затратоемкостью продукции в ООО «Аквафрост», эффективность которых обоснована необходимыми технико-экономическими расчетами.-
dc.description.abstractDiploma thesis deals with theoretical aspects management improvement research of the product input intensity at the food industry enterprise. The composition and structure of Aquafrost ltd operational expenses were analyzed by the economic elements, the ratio of enterprise basic and overhead costs, the dynamics of the cost indicator for 1 product UAH from 2014 to 2016 by quarters. Mathematical statistics methods are used to analyze the dynamics of the latter. According to the results of the analysis, recommendations were made to improve management of the product input intensity at the Aquafrost ltd, the effectiveness of which is substantiated by the necessary technical and economic calculations.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectвитратиru_RU
dc.subjectсистема управління витратамиru_RU
dc.subjectвитратоємністьru_RU
dc.subjectмотиваціяru_RU
dc.subjectмаксимізація прибуткуru_RU
dc.subjectвартістьru_RU
dc.subjectзатратыru_RU
dc.subjectсистема управления затратамиru_RU
dc.subjectвитратоємністьru_RU
dc.subjectмотивацияru_RU
dc.subjectмаксимизация прибылиru_RU
dc.subjectстоимостьru_RU
dc.subjectcostsru_RU
dc.subjectcost management systemru_RU
dc.subjectinput intensityru_RU
dc.subjectmotivationru_RU
dc.subjectprofit maximizationru_RU
dc.subjectcostru_RU
dc.titleУдосконалення управління затратоємністю продукції на підприємствіru_RU
dc.title.alternativeСовершенствование управления затратоемкостью продукции консультацияru_RU
dc.title.alternativeManagement improvement of the product input intensity at the food industry enterprise (for example, Aquafrost ltd)ru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота.pdf268,23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Реферат.pdf183,21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.