Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7795
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛавренюк, А.С.-
dc.date.accessioned2018-11-14T21:32:52Z-
dc.date.available2018-11-14T21:32:52Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7795-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота магістра складається з трьох розділів. Об’єкт дослідження – маркетингова діяльність торгової мережі « Кадіс», функціонування і розвиток бренду. У роботі розглядаються теоретичні аспекти формування та покращення бренду торгівельного підприємства. Проаналізовано фактори, що впливають на формування бренду торгівельного підприємства, теоретичні основи, розрахунки марочного капіталу. Запропоновано алгоритм створення бренду підприємства та методика його розрахунку в економічних показниках.ru_RU
dc.description.abstractThesis consists of three chapters. Object of study marketing activity of the trading network "Cadiz", the functioning and development of the brand. Diploma thesis deals with theoretical aspects of formation and improvement of the brand of the trade enterprise. The factors influencing the formation of the brand of the trade enterprise, theoretical foundations, calculations of the venture capital are analyzed. The algorithm of creation of the brand of the enterprise and the method of its calculation in economic indicators are offered.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectбрендru_RU
dc.subjectмарочний капіталru_RU
dc.subjectторгівельне підприємствоru_RU
dc.subjectbrandru_RU
dc.subjectventure capitalru_RU
dc.subjecttrading companyru_RU
dc.titleУправління брендом підприємства мережі магазинів Кадісru_RU
dc.title.alternativeManaging the brand of chain stores in Kadisru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота.pdf268,78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Реферат.pdf165,42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.