Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7826
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБадюл, О.С.-
dc.date.accessioned2018-11-20T20:43:01Z-
dc.date.available2018-11-20T20:43:01Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7826-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота магістра складається з трьох розділів. Об’єкт дослідження – ринок кондитерських виробів України, його стан та перспективи розвитку. Розглянуто сутність та особливості кон’юнктурних досліджень; методичні підходи щодо дослідження кон’юнктури ринку; економіко-математичні моделі у прогнозуванні ринкової кон’юнктури. Надано загальну оцінку стану кондитерських виробів України; виявлено тенденції розвитку кондитерського ринку України; визначено місце України на світовому кондитерського ринку. Визначено основні проблеми зміцнення позицій України на світовому ринку кондитерських виробів; здійснено прогнозування стану кондитерського ринку України.ru_RU
dc.description.abstractMaster's qualification work consists of three sections. The object of research is the confectionery market of Ukraine, its state and development prospects. The essence and features of conjuncture studies are considered; methodological approaches to market research; economic and mathematical models in forecasting market conditions. The general estimation of the condition of confectionery products of Ukraine is given; the tendencies of the confectionery market of Ukraine are revealed; the place of Ukraine on the world confectionery market is determined. The main problems of strengthening the position of Ukraine on the world market of confectionery products are determined; Forecasting of the state of the confectionery market of Ukraine is carried out.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectкондитерські виробиru_RU
dc.subjectкон’юнктура ринкуru_RU
dc.subjectпрогнозуванняru_RU
dc.subjectкореляційно-регресійний аналізru_RU
dc.subjectтрендова модельru_RU
dc.subjectconfectionery productsru_RU
dc.subjectmarket conditionsru_RU
dc.subjectforecastingru_RU
dc.subjectcorrelation-regression analysisru_RU
dc.subjecttrend modelru_RU
dc.titleДослідження та прогнозування кон’юнктури ринку кондитерських виробів Україниru_RU
dc.title.alternativeResearch and forecasting of market conditions confectionery products of Ukraineru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота.pdf547,06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Реферат.pdf179,58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.