Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7826
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бадюл, О.С. | - |
dc.date.accessioned | 2018-11-20T20:43:01Z | - |
dc.date.available | 2018-11-20T20:43:01Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7826 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота магістра складається з трьох розділів. Об’єкт дослідження – ринок кондитерських виробів України, його стан та перспективи розвитку. Розглянуто сутність та особливості кон’юнктурних досліджень; методичні підходи щодо дослідження кон’юнктури ринку; економіко-математичні моделі у прогнозуванні ринкової кон’юнктури. Надано загальну оцінку стану кондитерських виробів України; виявлено тенденції розвитку кондитерського ринку України; визначено місце України на світовому кондитерського ринку. Визначено основні проблеми зміцнення позицій України на світовому ринку кондитерських виробів; здійснено прогнозування стану кондитерського ринку України. | ru_RU |
dc.description.abstract | Master's qualification work consists of three sections. The object of research is the confectionery market of Ukraine, its state and development prospects. The essence and features of conjuncture studies are considered; methodological approaches to market research; economic and mathematical models in forecasting market conditions. The general estimation of the condition of confectionery products of Ukraine is given; the tendencies of the confectionery market of Ukraine are revealed; the place of Ukraine on the world confectionery market is determined. The main problems of strengthening the position of Ukraine on the world market of confectionery products are determined; Forecasting of the state of the confectionery market of Ukraine is carried out. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | кондитерські вироби | ru_RU |
dc.subject | кон’юнктура ринку | ru_RU |
dc.subject | прогнозування | ru_RU |
dc.subject | кореляційно-регресійний аналіз | ru_RU |
dc.subject | трендова модель | ru_RU |
dc.subject | confectionery products | ru_RU |
dc.subject | market conditions | ru_RU |
dc.subject | forecasting | ru_RU |
dc.subject | correlation-regression analysis | ru_RU |
dc.subject | trend model | ru_RU |
dc.title | Дослідження та прогнозування кон’юнктури ринку кондитерських виробів України | ru_RU |
dc.title.alternative | Research and forecasting of market conditions confectionery products of Ukraine | ru_RU |
dc.type | Diplomas | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Факультет економіки і управління підприємництвом* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кваліфікаційна робота.pdf | 547,06 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Реферат.pdf | 179,58 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.