Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/783
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Магденко, С.О. | - |
dc.date.accessioned | 2013-12-07T17:01:46Z | - |
dc.date.available | 2013-12-07T17:01:46Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Магденко С. О. Дослідження ефективності управління оборотними коштами як складової організаційно-економічного рівня виробництва / С. О. Магденко // Вісник соціально-економічних досліджень : зб. наук. пр. / голов. ред. М. І. Звєряков; Одеський держ. екон. ун-т. – Одеса, 2009. – Вип. 35. - С. 382-388. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/783 | - |
dc.description.abstract | У статті розглянуті основні питання дослідження ефективності управління оборотними коштами на хлібопекарних підприємствах в сучасних умовах господарювання. Розглянуто структуру та динаміку оборотних коштів за елементами і джерелами формування на цих підприємствах, визначено їх вплив на організаційно- економічний рівень виробництва. Basic problems of increasing the efficiency of management circulating assets on bakery enterprises in the modern terms of management are considered in the article. А structure and dynamics of circulating assets is resulted by the elements and forming sources on these enterprises, their influence on the organizationally economic level of the production is assured. | ru_RU |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.publisher | Одеський державний економічний університет | ru_RU |
dc.title | Дослідження ефективності управління оборотними коштами як складової організаційно-економічного рівня виробництва | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 35 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Магденко С.О. Дослідження ефективності управління оборотними коштами як складової організаційно-економічного рівня виробництва.pdf | 144,38 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.