Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/783
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМагденко, С.О.-
dc.date.accessioned2013-12-07T17:01:46Z-
dc.date.available2013-12-07T17:01:46Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationМагденко С. О. Дослідження ефективності управління оборотними коштами як складової організаційно-економічного рівня виробництва / С. О. Магденко // Вісник соціально-економічних досліджень : зб. наук. пр. / голов. ред. М. І. Звєряков; Одеський держ. екон. ун-т. – Одеса, 2009. – Вип. 35. - С. 382-388.ru_RU
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/783-
dc.description.abstractУ статті розглянуті основні питання дослідження ефективності управління оборотними коштами на хлібопекарних підприємствах в сучасних умовах господарювання. Розглянуто структуру та динаміку оборотних коштів за елементами і джерелами формування на цих підприємствах, визначено їх вплив на організаційно- економічний рівень виробництва. Basic problems of increasing the efficiency of management circulating assets on bakery enterprises in the modern terms of management are considered in the article. А structure and dynamics of circulating assets is resulted by the elements and forming sources on these enterprises, their influence on the organizationally economic level of the production is assured.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherОдеський державний економічний університетru_RU
dc.titleДослідження ефективності управління оборотними коштами як складової організаційно-економічного рівня виробництваru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Випуск 35



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.