Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7898
Назва: | Фактори та резерви підвищення ефективності діяльності підприємства (на прикладі ТОВ «Заваллівська філія «Заваллівський графіт») |
Інші назви: | Factors and reserves for improving the efficiency of the enterprise (on the example of " Zavlivsky graphite") |
Автори: | Заїм, Т.О. |
Дата публікації: | 2018 |
Ключові слова: | ефективність комплексний показник ефективності фактори та шляхи підвищення ефективності efficiency complex efficiency factors and ways to increase efficiency |
Короткий огляд (реферат): | У роботі розглядаються теоретичні аспекти поняття «ефективності діяльності підприємства», види та показники ефективності, а також методи їх розрахунку.
Проаналізовано господарську діяльність підприємства за останні 4 роки, стан його ліквідності та фінансової стійкості, а також основні показники ефективності діяльності.
Запропоновано провести заходи щодо підвищення рівня ефективності діяльності шляхом випуску нового продукт – гранатового концентрату, а також зменшення дебіторської заборгованісті. The work deals with the theoretical aspects the concept of "efficiency of the enterprise", types and indicators of efficiency, as well as methods for their calculation. Author analysis the economic activity of the company over the past 4 years, the state of its liquidity and financial sustainability, as well as the main performance indicators. It is proposed to take measures to increase the level of activity efficiency by issuing a new product - pomegranate sand, as well as reducing receivables. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7898 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет економіки і управління підприємництвом* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кваліфікаційна робота.pdf | 656,76 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Реферат.pdf | 454,35 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.