Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7900
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДолга, Г.Ю.-
dc.date.accessioned2018-11-29T22:26:44Z-
dc.date.available2018-11-29T22:26:44Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7900-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні аспекти нових концептуальних засад забезпечення конкурентоспроможності підприємства ТОВ «Телекарт-Прилад», а також фактори які впливають на неї Проаналізовано стан, резерви і фактори конкурентоспроможності підприємства Запропоновано заходи щодо використання резервів конкурентоспроможності підприємства та її підвищення.ru_RU
dc.description.abstractDiploma thesis deals with theoretical aspects of the new conceptual foundations of ensuring the competitiveness of Telekart-Priil LLC, as well as the factors influencing it, are considered in this paper. The state, reserves and factors of competitiveness of the enterprise are analyzed Proposed measures on the use of reserves of competitiveness of the enterprise and its increase.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectконкурентоспроможністьru_RU
dc.subjectфактори і резерви конкурентоспроможностіru_RU
dc.subjectрезервиru_RU
dc.subjectконкурентиru_RU
dc.subjectзаходи підвищення конкурентоспроможності підприємстваru_RU
dc.subjectcompetitivenessru_RU
dc.subjectfactors and reserves of competitivenessru_RU
dc.subjectreservesru_RU
dc.subjectcompetitorsru_RU
dc.subjectmeasures to improve the competitiveness of the enterpriseru_RU
dc.titleФактори і резерви підвищення конкурентоспроможності підприємстваru_RU
dc.title.alternativeFactors and reserves to enhance the competitiveness of the enterpriseru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота.pdf619 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Реферат.pdf334,84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.