Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7912
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСеменюк, Ю.В.-
dc.date.accessioned2018-11-30T12:45:08Z-
dc.date.available2018-11-30T12:45:08Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7912-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні аспекти управління персоналом на засадах компетентністного підходу на підприємстві молокопереробної галузі, методи визначення та оцінювання компетенцій персоналу. Проаналізовано сучасні тенденції розвитку молокопереробної галузі України, також наведено аналіз діяльності підприємства та аналіз розвитку персоналу на ПАТ «Первомайський МКК». Запропоновано логічну схему щодо проведення атестації працівників з метою запровадження нових підходів до управління людськими ресурсами, яка враховує дві складові: вимоги до професійних навичок та вимоги до поведінкових індикаторів. Також запропоновано проводити спеціальні тренінги, в ході яких ефективно реалізується розвиток компетенцій.ru_RU
dc.description.abstractThe work deals with the theoretical aspects of personnel management on the basis of a Competent Approach at the enterprise of dairy industry, methods for determining and evaluating staff competencies. Analysis of current trends in the dairy industry of Ukraine and provides an analysis of the activity of the enterprise and analysis of personnel development at PrJSC "Pervomaisky MCP". A logical scheme for conducting attestation of employees for introducing new approaches to human resources management, which takes into account two components: requirements for professional skills and requirements for behavioral indicators, is proposed. It is also proposed to hold special trainings, during which the development of competences is effectively implemented.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectкомпетенціяru_RU
dc.subjectперсоналru_RU
dc.subjectмолокопереробна галузьru_RU
dc.subjectкомпетентністний підхідru_RU
dc.subjectтренінгиru_RU
dc.subjectcompetenceru_RU
dc.subjectstaffru_RU
dc.subjectdairy industryru_RU
dc.subjectcompetency approachru_RU
dc.subjecttrainingsru_RU
dc.titleУправління персоналом на засадах компетентністного підходу на ПАТ «Первомайський МКК»ru_RU
dc.title.alternativePersonnel Management on the basis of a Competent Approach on PrJSC “Pervomaisky Milk Canning Plant”ru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота.pdf222,52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Реферат.pdf122,38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.