Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7912
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Семенюк, Ю.В. | - |
dc.date.accessioned | 2018-11-30T12:45:08Z | - |
dc.date.available | 2018-11-30T12:45:08Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7912 | - |
dc.description.abstract | У роботі розглядаються теоретичні аспекти управління персоналом на засадах компетентністного підходу на підприємстві молокопереробної галузі, методи визначення та оцінювання компетенцій персоналу. Проаналізовано сучасні тенденції розвитку молокопереробної галузі України, також наведено аналіз діяльності підприємства та аналіз розвитку персоналу на ПАТ «Первомайський МКК». Запропоновано логічну схему щодо проведення атестації працівників з метою запровадження нових підходів до управління людськими ресурсами, яка враховує дві складові: вимоги до професійних навичок та вимоги до поведінкових індикаторів. Також запропоновано проводити спеціальні тренінги, в ході яких ефективно реалізується розвиток компетенцій. | ru_RU |
dc.description.abstract | The work deals with the theoretical aspects of personnel management on the basis of a Competent Approach at the enterprise of dairy industry, methods for determining and evaluating staff competencies. Analysis of current trends in the dairy industry of Ukraine and provides an analysis of the activity of the enterprise and analysis of personnel development at PrJSC "Pervomaisky MCP". A logical scheme for conducting attestation of employees for introducing new approaches to human resources management, which takes into account two components: requirements for professional skills and requirements for behavioral indicators, is proposed. It is also proposed to hold special trainings, during which the development of competences is effectively implemented. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | компетенція | ru_RU |
dc.subject | персонал | ru_RU |
dc.subject | молокопереробна галузь | ru_RU |
dc.subject | компетентністний підхід | ru_RU |
dc.subject | тренінги | ru_RU |
dc.subject | competence | ru_RU |
dc.subject | staff | ru_RU |
dc.subject | dairy industry | ru_RU |
dc.subject | competency approach | ru_RU |
dc.subject | trainings | ru_RU |
dc.title | Управління персоналом на засадах компетентністного підходу на ПАТ «Первомайський МКК» | ru_RU |
dc.title.alternative | Personnel Management on the basis of a Competent Approach on PrJSC “Pervomaisky Milk Canning Plant” | ru_RU |
dc.type | Diplomas | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Факультет економіки і управління підприємництвом* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кваліфікаційна робота.pdf | 222,52 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Реферат.pdf | 122,38 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.