Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7934
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСергєєва, О.С.-
dc.contributor.authorSergeeva, O.-
dc.date.accessioned2018-12-01T22:13:35Z-
dc.date.available2018-12-01T22:13:35Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationСергєєва О. С. Способи управління ризиками при споживчому кредитуванні / О. С. Сергєєва // Актуальні проблеми та перспективи розвитку економіки в умовах глобальної нестабільності: матеріали V Міжнародної наукової конференції, 6-7 грудня 2017 р. – Кременчук, 2017. – С. 79-80.ru_RU
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7934-
dc.description.abstractДоведено, що для того, щоб зменшити ризики в секторі надання споживчих позичок, потрібно підвищити фінансову спроможність населення, відновити його довіру до банківської системи України, а також підвищувати рівень фінансової освіченості громадян і забезпечити належний рівень захисту споживачів банківських послуг.ru_RU
dc.description.abstractIt is proved that in order to reduce the risks in the consumer loans sector, it is necessary to increase the financial capacity of the population, restore its trust in the banking system of Ukraine, and raise the level of financial education of citizens and ensure an adequate level of protection of consumers of banking services.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectспоживче кредитуванняru_RU
dc.subjectризикиru_RU
dc.subjectдовіраru_RU
dc.subjectбанківські послугиru_RU
dc.subjectconsumer lendingru_RU
dc.subjectrisksru_RU
dc.subjecttrustru_RU
dc.subjectbanking servicesru_RU
dc.titleСпособи управління ризиками при споживчому кредитуванніru_RU
dc.title.alternativeMethods of risk management in consumer lendingru_RU
dc.typeConference Abstractru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра банківської справи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Способи управління ризиками при споживчому кредитуванні.pdf238,32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.