Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7945
Назва: Комплекс аналітичних заходів щодо забезпечення управління ефективністю функціонування м’ясопереробних підприємств
Інші назви: Комплекс аналитических мероприятий по обеспечению управления эффективность функционирования мясоперерабатывающих предприятий
The complex of analytical measures to provide management of the efficiency of the functioning of meat processing enterprises
Автори: Коляда, А.Л.
Коляда, А.Л.
Koliada, A.
Бібліографічний опис: Коляда А. Л. Комплекс аналітичних заходів щодо забезпечення управління ефективністю функціонування м’ясопереробних підприємств / А. Л. Коляда // Причорноморські економічні студії. – 2018. – Вип.28
Дата публікації: 2018
Ключові слова: м’ясопереробні підприємства,аналітичні заходи
управління ефективністю функціонування
стандартів ISO 9000
«компас правильного харчування»
рішення «ABYY-Управління м’ясокомбінатом для України»
мясоперерабатывающие предприятия
аналитические мероприятия
управление эффективностью функционирования
стандартов ISO 9000
«компас правильного питания»
решение «ABYY-Управление мясокомбинатом для Украины»
meat processing enterprises
analytical measures
performance management
standards ISO 9000
"compass of correct nutrition"
decision "ABYY-Management of meat-packing plant for Ukraine"
стаття
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто комплекс аналітичних заходів щодо забезпечення управління ефективністю функціонування м’ясопереробних підприємств. Детально обґрунтовано необхідність використання стандартів ISO 9000, «компаса правильного харчування» на етикетці м’ясних виробів та власного сайта. Наведено переваги для м’ясопереробних підприємств від впровадження рішення «ABYY-Управління м’ясокомбінатом для України» на базі продукту «1С: Підприємство 8». У статті розглянуто напрямки оптимізації змінних та умовно-постійних витрат для зменшення витратного механізму на м’ясопереробних підприємствах. Наведено основні напрямки підвищення чистої виручки від реалізації м’ясних виробів.
В статье рассмотрен комплекс аналитических мероприятий по обеспечению управления эффективностью функционирования мясоперерабатывающих предприятий. Подробно обоснована необходимость использования стандартов ISO 9000, «компаса правильного питания» на этикетке мясных изделий и собственного сайта. Приведены преимущества для мясоперерабатывающих предприятий от внедрения решения «ABYY-Управление мясокомбинатом для Украины» на базе продукта «1С: Предприятие 8». В статье рассмотрены направления оптимизации переменных и условно-постоянных расходов для уменьшения затратного механизма на мясоперерабатывающих предприятиях. Приведены основные направления повышения чистой выручки от реализации мясных изделий.
The article deals with the complex of analytical measures to ensure the management of the efficiency of meat processing enterprises functioning. The necessity of using ISO 9000 standards, "compass of correct nutrition" on the label of meat products and on its own site is detailed. The advantages for meat processing enterprises from the implementation of the solution "ABYY-Management of meat-packing plant for Ukraine" are based on the product "1С: Enterprise 8". The article deals with the directions of optimization of variables and conditional-constant costs for reducing the expenditure mechanism at meat processing enterprises. The main directions of increase of net proceeds from sales of meat products are given.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7945
Розташовується у зібраннях:Кафедра бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.