Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7945
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоляда, А.Л.-
dc.contributor.authorКоляда, А.Л.-
dc.contributor.authorKoliada, A.-
dc.date.accessioned2018-12-02T00:14:41Z-
dc.date.available2018-12-02T00:14:41Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationКоляда А. Л. Комплекс аналітичних заходів щодо забезпечення управління ефективністю функціонування м’ясопереробних підприємств / А. Л. Коляда // Причорноморські економічні студії. – 2018. – Вип.28ru_RU
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7945-
dc.description.abstractУ статті розглянуто комплекс аналітичних заходів щодо забезпечення управління ефективністю функціонування м’ясопереробних підприємств. Детально обґрунтовано необхідність використання стандартів ISO 9000, «компаса правильного харчування» на етикетці м’ясних виробів та власного сайта. Наведено переваги для м’ясопереробних підприємств від впровадження рішення «ABYY-Управління м’ясокомбінатом для України» на базі продукту «1С: Підприємство 8». У статті розглянуто напрямки оптимізації змінних та умовно-постійних витрат для зменшення витратного механізму на м’ясопереробних підприємствах. Наведено основні напрямки підвищення чистої виручки від реалізації м’ясних виробів.ru_RU
dc.description.abstractВ статье рассмотрен комплекс аналитических мероприятий по обеспечению управления эффективностью функционирования мясоперерабатывающих предприятий. Подробно обоснована необходимость использования стандартов ISO 9000, «компаса правильного питания» на этикетке мясных изделий и собственного сайта. Приведены преимущества для мясоперерабатывающих предприятий от внедрения решения «ABYY-Управление мясокомбинатом для Украины» на базе продукта «1С: Предприятие 8». В статье рассмотрены направления оптимизации переменных и условно-постоянных расходов для уменьшения затратного механизма на мясоперерабатывающих предприятиях. Приведены основные направления повышения чистой выручки от реализации мясных изделий.-
dc.description.abstractThe article deals with the complex of analytical measures to ensure the management of the efficiency of meat processing enterprises functioning. The necessity of using ISO 9000 standards, "compass of correct nutrition" on the label of meat products and on its own site is detailed. The advantages for meat processing enterprises from the implementation of the solution "ABYY-Management of meat-packing plant for Ukraine" are based on the product "1С: Enterprise 8". The article deals with the directions of optimization of variables and conditional-constant costs for reducing the expenditure mechanism at meat processing enterprises. The main directions of increase of net proceeds from sales of meat products are given.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectм’ясопереробні підприємства,аналітичні заходиru_RU
dc.subjectуправління ефективністю функціонуванняru_RU
dc.subjectстандартів ISO 9000ru_RU
dc.subject«компас правильного харчування»ru_RU
dc.subjectрішення «ABYY-Управління м’ясокомбінатом для України»ru_RU
dc.subjectмясоперерабатывающие предприятияru_RU
dc.subjectаналитические мероприятияru_RU
dc.subjectуправление эффективностью функционированияru_RU
dc.subjectстандартов ISO 9000ru_RU
dc.subject«компас правильного питания»ru_RU
dc.subjectрешение «ABYY-Управление мясокомбинатом для Украины»ru_RU
dc.subjectmeat processing enterprisesru_RU
dc.subjectanalytical measuresru_RU
dc.subjectperformance managementru_RU
dc.subjectstandards ISO 9000ru_RU
dc.subject"compass of correct nutrition"ru_RU
dc.subjectdecision "ABYY-Management of meat-packing plant for Ukraine"ru_RU
dc.subjectстаття-
dc.titleКомплекс аналітичних заходів щодо забезпечення управління ефективністю функціонування м’ясопереробних підприємствru_RU
dc.title.alternativeКомплекс аналитических мероприятий по обеспечению управления эффективность функционирования мясоперерабатывающих предприятийru_RU
dc.title.alternativeThe complex of analytical measures to provide management of the efficiency of the functioning of meat processing enterprisesru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.