Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7949
Назва: Особливості застосування множинної кореляції для підвищення ефективності діяльності м’ясопереробних підприємств
Інші назви: Особенности применения множественной корреляции для повышение эффективности деятельности мясоперерабатывающих предприятий
Features of application of multiple correlation for enhancing the effectiveness of meat processing enterprises
Автори: Коляда, А.Л.
Коляда, А.Л.
Koliada, A.
Бібліографічний опис: Коляда А. Л. Особливості застосування множинної кореляції для підвищення ефективності діяльності м’ясопереробних підприємств / А. Л. Коляда // Перспективи розвитку обліку, контролю та аналізу в контексті євроінтеграції: матеріали VІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Одеса, 24 травня 2018 р.). – Харків : Водний спектр Джi-Ем-Пi, 2018. – С. 229-231.
Дата публікації: 2018
Видавництво: Водний спектр Джi-Ем-Пi
Ключові слова: множинна кореляція
ефективність діяльності підприємства
м’ясопереробна галузь
множественная корреляция
эффективность деятельности предприятия
мясоперерабатывающая отрасль
multiple correlation
efficiency of enterprise activity
meat processing industry
тези доповідей
Короткий огляд (реферат): М’ясопереробна галузь є однією з найголовніших галузей харчової промисловості України, оскільки ступінь її розвитку визначає рівень продовольчої безпеки країни, впливає на здоров’я та працездатність населення й розглядається як потенційне джерело зміцнення позицій нашої країни на зовнішніх ринках. У зв’язку з цим, надзвичайно важливим є вчасне виявлення, усунення та попередження виникнення негативних факторів, які впливають на діяльність м’ясопереробних підприємств. Використання прогнозного аналізу дозволить не лише отримати перспективний прогноз основних показників діяльності м’ясопереробних підприємства, а й в кінцевому результаті підвищити ефективність їх функціонування.
Мясоперерабатывающая отрасль является одной из главных отраслей пищевой промышленности Украины, поскольку степень ее развития определяет уровень продовольственной безопасности страны, влияет на здоровье и работоспособность населения и рассматривается как потенциальный источник укрепления позиций нашей страны на внешних рынках. В связи с этим, очень важным является своевременное выявление, устранение и предупреждение возникновения негативных факторов, влияющих на деятельность мясоперерабатывающих предприятий. Использование прогнозного анализа позволит не только получить перспективный прогноз основных показателей деятельности мясоперерабатывающих предприятия, но и в конечном итоге повысить эффективность их функционирования.
The meat processing industry is one of the most important sectors of the food industry in Ukraine, as its degree of development determines the level of food security of the country, affects the health and working capacity of the population and is considered as a potential source of strengthening the position of our country in foreign markets. In this regard, it is extremely important to timely identify, eliminate and prevent the emergence of negative factors that affect the activities of meat processing enterprises. Using forecast analysis will not only provide a promising forecast for the main indicators of meat processing enterprises, but also ultimately improve the efficiency of their operation.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7949
Розташовується у зібраннях:Кафедра бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.