Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7990
Назва: Управління персоналом підприємств готельно-ресторанного господарства
Інші назви: Personnel management at the hotel industry
Автори: Коваленко, А.В.
Дата публікації: 2018
Ключові слова: управління персоналом
готельне підприємство
мотивація персоналу
база відпочинку,
personnel management
hotel business
motivation of staff
recreation center
hotel business
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота магістра складається з трьох розділів. Об'єктом дослідження є процес управління персоналом на підприємствах готельного господарства. У роботі розглядаються теоретичні аспекти управління персоналом підприємств готельного господарства, форми і методи управління персоналом, роль служби управління персоналом та особливості ефективності мотивації персоналу. Проаналізовано діяльність і систему управління персоналом бази відпочинку «Озерки». Запропоновано заходи щодо удосконалення управління персоналом та оптимізація систем матеріальної та нематеріальної мотивації персоналу. Запропоновано заходи щодо удосконалення організаційної структури.
Diploma thesis deals with theoretical aspects of _ personnel management of hotel industry enterprises, forms and methods of personnel management, the role of the personnel management service and the peculiarities of personnel motivation efficiency are considered in the paper. The activity and personnel management system of the recreation center "Ozerki" are analyzed. The measures for improvement of personnel management and optimization of systems of material and non-material motivation of the personnel are offered. Measures to improve the organizational structure are proposed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7990
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота.pdf556,64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Реферат.pdf417,39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.