Напрями підвищення ефективності діяльності готельного підприємства

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто проблеми розвитку сфери ресторанного господарства в Україні, запропоновано комплексний підхід до питання про досягнення успішності й ефективності роботи ресторанів, визначено основні напрямки розвитку та політика ефективності ресторанів, запропоновано підходи щодо активізації стратегічних змін на підприємствах ресторанного господарства. Структура та обсяг кваліфікаційної роботи. Кваліфікаційна робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел і додатків. Основний текст кваліфікаційної роботи викладено на 102 сторінках машинописного тексту. Кваліфікаційна робота містить 14 таблиць, 9 рисунків, 5 додатків на 8 сторінках. Список використаних джерел охоплює 62 найменуваня і займає 7 сторінок.
The paper deals with the development problems of the restaurant industry in Ukraine, the integrated approach suggests improvements and efficiency of the restaurants, the main directions of development and the policy of the restaurants efficiency are determined, the approaches for the strategic changes revitalization in the restaurant industry are proposed. Structure and volume of the research. The paper consists of the introduction, three parts, conclusions, the list of literature and the applications. The main text of the report is outlined on 102 pages of typed text. The paper contains 14 tables, 9 pictures, 5 annexes on 8 pages. The list of literature has 62 positions and takes 7 pages.

Опис

Бібліографічний опис

Підтвердження

Огляд

Доповнено

Посилаються