Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8031
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГрачева, Г.С.-
dc.date.accessioned2018-12-10T22:17:44Z-
dc.date.available2018-12-10T22:17:44Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8031-
dc.description.abstractРозглянуто проблеми розвитку сфери ресторанного господарства в Україні, запропоновано комплексний підхід до питання про досягнення успішності й ефективності роботи ресторанів, визначено основні напрямки розвитку та політика ефективності ресторанів, запропоновано підходи щодо активізації стратегічних змін на підприємствах ресторанного господарства. Структура та обсяг кваліфікаційної роботи. Кваліфікаційна робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел і додатків. Основний текст кваліфікаційної роботи викладено на 102 сторінках машинописного тексту. Кваліфікаційна робота містить 14 таблиць, 9 рисунків, 5 додатків на 8 сторінках. Список використаних джерел охоплює 62 найменуваня і займає 7 сторінок.ru_RU
dc.description.abstractThe paper deals with the development problems of the restaurant industry in Ukraine, the integrated approach suggests improvements and efficiency of the restaurants, the main directions of development and the policy of the restaurants efficiency are determined, the approaches for the strategic changes revitalization in the restaurant industry are proposed. Structure and volume of the research. The paper consists of the introduction, three parts, conclusions, the list of literature and the applications. The main text of the report is outlined on 102 pages of typed text. The paper contains 14 tables, 9 pictures, 5 annexes on 8 pages. The list of literature has 62 positions and takes 7 pages.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectпідприємство ресторанного господарстваru_RU
dc.subjectстратегічні зміниru_RU
dc.subjectстратегічне управлінняru_RU
dc.subjectякістьru_RU
dc.subjectресторанних послугru_RU
dc.subjectресторанні національні кухніru_RU
dc.subjectрозвиток підприємствru_RU
dc.subjectрегіониru_RU
dc.subjectrestaurant business industryru_RU
dc.subjectrestaurant business industryru_RU
dc.subjectstrategic changesru_RU
dc.subjectstrategic managementru_RU
dc.subjectqualityru_RU
dc.subjectrestaurant servicesru_RU
dc.subjectrestaurant national cuisineru_RU
dc.subjectindustry developmentru_RU
dc.subjectareasru_RU
dc.titleНапрями підвищення ефективності діяльності готельного підприємстваru_RU
dc.title.alternativeThe development strategy realization of the restaurant business industry of the arearu_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота.pdf448,45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Реферат.pdf295,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.