Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8034
Назва: Шляхи підвищення конкурентоспроможності готелю «Grand Pettine»
Інші назви: Ways to improve the competitiveness of hotel «Grand Pettine»
Автори: Герганова, М.П.
Дата публікації: 2018
Ключові слова: готельне підприємство
конкуренція
конкурентоспроможність
конкурентні переваги
конкурентне середовище
лояльність споживачів
маркетинг відносин
hotel enterprise
competition
competitiveness
competitive advantages
competitive environment
consumer loyalty
marketing relationships
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються науково-теоретичні та прикладні аспекти забезпечення конкурентоспроможності підприємства готельного бізнесу. Проаналізовано сучасний стан готелю «Grand Pettine», а саме його конкуренте середовище, конкурентоспроможність та конкурентні переваги. Запропоновано механізм формування програми лояльності споживачів готельних послуг, який спрямований на підвищення конкурентоспроможності готелю «Grand Pettine».
The work deals with the scientific-theoretical and applied aspects of ensuring the competitiveness of the hotel business. The current state of the hotel «Grand Pettine» was analyzed, its competitor's environment, competitiveness and competitive advantages. The mechanism of customer loyalty of hotel services is proposed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8034
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота.pdf347,92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Реферат.pdf273,37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.