Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8034
Title: | Шляхи підвищення конкурентоспроможності готелю «Grand Pettine» |
Other Titles: | Ways to improve the competitiveness of hotel «Grand Pettine» |
Authors: | Герганова, М.П. |
Issue Date: | 2018 |
Keywords: | готельне підприємство конкуренція конкурентоспроможність конкурентні переваги конкурентне середовище лояльність споживачів маркетинг відносин hotel enterprise competition competitiveness competitive advantages competitive environment consumer loyalty marketing relationships |
Abstract: | У роботі розглядаються науково-теоретичні та прикладні аспекти забезпечення конкурентоспроможності підприємства готельного бізнесу. Проаналізовано сучасний стан готелю «Grand Pettine», а саме його конкуренте середовище, конкурентоспроможність та конкурентні переваги.
Запропоновано механізм формування програми лояльності споживачів готельних послуг, який спрямований на підвищення конкурентоспроможності готелю «Grand Pettine». The work deals with the scientific-theoretical and applied aspects of ensuring the competitiveness of the hotel business. The current state of the hotel «Grand Pettine» was analyzed, its competitor's environment, competitiveness and competitive advantages. The mechanism of customer loyalty of hotel services is proposed. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8034 |
Appears in Collections: | Факультет міжнародної економіки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Кваліфікаційна робота.pdf | 347,92 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Реферат.pdf | 273,37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.