Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8034
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГерганова, М.П.-
dc.date.accessioned2018-12-10T22:31:55Z-
dc.date.available2018-12-10T22:31:55Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8034-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються науково-теоретичні та прикладні аспекти забезпечення конкурентоспроможності підприємства готельного бізнесу. Проаналізовано сучасний стан готелю «Grand Pettine», а саме його конкуренте середовище, конкурентоспроможність та конкурентні переваги. Запропоновано механізм формування програми лояльності споживачів готельних послуг, який спрямований на підвищення конкурентоспроможності готелю «Grand Pettine».ru_RU
dc.description.abstractThe work deals with the scientific-theoretical and applied aspects of ensuring the competitiveness of the hotel business. The current state of the hotel «Grand Pettine» was analyzed, its competitor's environment, competitiveness and competitive advantages. The mechanism of customer loyalty of hotel services is proposed.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectготельне підприємствоru_RU
dc.subjectконкуренціяru_RU
dc.subjectконкурентоспроможністьru_RU
dc.subjectконкурентні перевагиru_RU
dc.subjectконкурентне середовищеru_RU
dc.subjectлояльність споживачівru_RU
dc.subjectмаркетинг відносинru_RU
dc.subjecthotel enterpriseru_RU
dc.subjectcompetitionru_RU
dc.subjectcompetitivenessru_RU
dc.subjectcompetitive advantagesru_RU
dc.subjectcompetitive environmentru_RU
dc.subjectconsumer loyaltyru_RU
dc.subjectmarketing relationshipsru_RU
dc.titleШляхи підвищення конкурентоспроможності готелю «Grand Pettine»ru_RU
dc.title.alternativeWays to improve the competitiveness of hotel «Grand Pettine»ru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота.pdf347,92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Реферат.pdf273,37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.