Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8035
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБезвезюк, Т.В.-
dc.date.accessioned2018-12-10T22:35:20Z-
dc.date.available2018-12-10T22:35:20Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8035-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота магістра складається з трьох розділів. Об’єктом дослідження виступає процес функціонування готельного підприємства «Бристоль». В роботі розглядаються теоретичні основи поняття готельна послуга та її поділ на основні та додаткові, визначені підходи до оцінки надання послуг готельним підприємством. Проаналізовано організаційно – економічну характеристику готелю «Бристоль». Визначено рівень надання додаткових послуг готелю що розглядався. Надано характеристику зовнішньому конкурентному середовищу готелю «Бристоль». Запропоновано рекомендації щодо упровадження додаткових послуг і прогнозовано економічний ефект від впровадження запропонованих рекомендацій.ru_RU
dc.description.abstractMaster's qualification work consists of three sections. The object of the research is the process of operation of the hotel enterprise "Bristol". The paper considers the theoretical foundations of the concept of a hotel service and its division into basic and additional, defined approaches to the assessment of hotel services provision. The organizational and economic characteristics of Bristol Hotel are analyzed. The level of additional services that the hotel considered. Characteristics of the external competitive environment of the Bristol Hotel are given. Recommendations for the introduction of additional services are proposed and the economic effect from the implementation of the proposed recommendations is predicted.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectготельru_RU
dc.subjectготельна послугаru_RU
dc.subjectосновні та додаткові готельні послугиru_RU
dc.subjecthotelru_RU
dc.subjecthotel serviceru_RU
dc.subjectbasic and additional hotel servicesru_RU
dc.titleШляхи удосконалення надання додаткових послуг готельного підприємстваru_RU
dc.title.alternativeWays of improving the provision of additional services of the hotel enterpriseru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота.pdf397,44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Реферат.pdf307,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.