Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8046
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРубан, М.Л.-
dc.date.accessioned2018-12-11T20:41:19Z-
dc.date.available2018-12-11T20:41:19Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8046-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота магістра складається з трьох розділів. Об’єкт дослідження – нові, перспективні столові сорти винограду селекції ННЦ «ІВіВ ім. В.Є. Таїрова», предмет дослідження - хімічні, фізичні, органолептичні властивості столового винограду, агробіологічні показники урожаю столових сортів винограду, сортимент винограду. У роботі розглядаються теоретичні аспекти товарознавчої характеристики та споживчих властивостей столового винограду та практичні аспекти подальшої інтенсифікації розвитку столового виноградарства в Україні. Проаналізовано сучасний стан та вітчизняний сортимент столового винограду в Україні, визначено його переваги та недоліки. Досліджено продуктивність, якість врожаю та хімічні, фізичні, органолептичні споживчі властивості винограду нових перспективних столових сортів селекції ННЦ «ІВіВ ім.. В. Є. Таїрова. Запропоновано розширений перелік вітчизняних столових сортів винограду для споживання у свіжому вигляді протягом 4 – 5 місяців. Різновидом такого переліку є представлений «Конвеєр столових сортів винограду». Вперше надано та представлено товарознавчу характеристику дев’яти нових столових сортів винограду селекції ННЦ «ІВіВ ім. В. Є. Таїрова», включених до Державного реєстру сортів рослин, придатних для поширення в Україні.ru_RU
dc.description.abstractThesis consists of three chapters. Object of study – new, promising table varieties of grapes of breeding Institute of Viticulture and Wine of V.E. Tairov. Subject of research - chemical, physical, organoleptic properties of table grapes, agrobiological indicators of the harvest of table grapes, assortment. Diploma thesis deals with theoretical aspects of commodity characteristics and consumer properties of table grapes and practical aspects of the further intensification of the development of table viticulture growing in Ukraine. The present state and national assortment of table grapes in Ukraine are analyzed, its advantages and disadvantages are determined. It is proposed an expanded list of domestic table grape varieties for fresh consumption for 4-5 months is offered. A variety of such a list is represented by "Conveyor of table grape varieties". For the first time, presented the commodity characteristics of nine new table grapes of selection of Institute of Viticulture and Wine of V.E. Tairov", included in the State Register of plant varieties, suitable for distribution in Ukraine.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectвиноградru_RU
dc.subjectстолові сортиru_RU
dc.subjectсортиментru_RU
dc.subjectконвеєр сортівru_RU
dc.subjectспоживчі властивостіru_RU
dc.subjectтоварознавча характеристикаru_RU
dc.subjectgrapesru_RU
dc.subjectvarietiesru_RU
dc.subjectassortmentru_RU
dc.subjectconveyor varietiesru_RU
dc.subjectconsumer propertiesru_RU
dc.subjectcommodity characteristicsru_RU
dc.titleАналіз вітчизняного сортименту та товарознавча оцінка нових столових сортів виноградуru_RU
dc.title.alternativeAnalysis of domestic assortment and commodity evaluation of new table grape varietiesru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота.pdf731,14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Реферат.pdf487,07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.