Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8047
Назва: Аналіз асортименту та порівняльне тестування органічних продуктів дитячого харчування, представлених на ринку України
Інші назви: Assortment analysis and comparative testing of organic baby food products presented in the Ukrainian market
Автори: Полякова, Ю.С.
Дата публікації: 2018
Ключові слова: продукти дитячого харчування
органічне виробництво
експертиза
порівняльна характеристика
аналіз ринку
конкурентоспроможність
baby food products
organic production
expertise
comparative characteristics
market analysis
competitiveness
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота магістра складається з трьох розділів. Об’єкт дослідження – пюре з яблук для дитячого харчування. У роботі розглядаються теоретичні аспекти стосовно якості продуктів дитячого харчування, визначені особливості органічної продукції, порівняні органічні та традиційні продукти дитячого харчування. Проаналізовано європейську та національну законодавчу базу у галузі органічного виробництва та обігу товарів, стан ринку дитячого харчування України, конкурентоспроможність пюре для дитячого харчування. Проведена експертиза зразків органічного та традиційного дитячого харчування за маркуванням, а також органолептичними, фізико-хімічними та мікробіологічними показниками якості.
The diploma thesis consists of three chapters. Object of study  puree made from apples for baby food. The theoretical aspects concerning the quality of infant food products are considered in the work, features of organic products are defined, organic and traditional products of infant food are compared. The European and national legislative framework in the field of organic production and circulation of goods, the state of the market for baby food in Ukraine, the competitiveness of mashed potatoes for infant food is analyzed. Examination of samples of organic and traditional baby food for marking, as well as organoleptic, physico-chemical and microbiological quality indicators was conducted.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8047
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота.pdf548,28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Реферат.pdf359,23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.