Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8048
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМіщенко, А.В.-
dc.date.accessioned2018-12-11T20:49:54Z-
dc.date.available2018-12-11T20:49:54Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8048-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні аспекти класифікації м’яса птиці в Україні, споживних властивостей птиці та чинники їх формування. Проаналізовано сучасний стан виробництва та експортно-імпортного товарообігу м’яса птиці в Україні, стратегічні зміни законодавчого та нормативного забезпечення галузі птахівництва. Досліджено вимоги нормативної документації до якості м’яса птиці. Запропоновано до застосування розроблену балову шкалу за органолептичними показниками з метою підвищення об’єктивності органолептичної оцінки якості м’яса птиці, а також запропоновано додатковий метод встановлення свіжості м’яса птиці для підвищення ефективності експертизи – визначання масової частки азотистих летких сполук.ru_RU
dc.description.abstractThe work deals with the theoretical aspects of the classification of poultry meat in Ukraine, the consumer properties of poultry and the factors of their formation. Author analysis state of production and export-import turnover of poultry meat in Ukraine, strategic changes of legislative and normative provision of poultry industry are analyzed. The requirements of the standard documentation for the quality of poultry meat have been investigated. It is proposed to use the developed score scale for organoleptic parameters in order to increase the objectivity of the organoleptic assessment of the quality of poultry meat, as well as an additional method for determining the freshness of poultry meat, in order to increase the efficiency of the examination - to determine the mass fraction of nitrogenous volatile compounds.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectм’ясо птиціru_RU
dc.subjectкурятинаru_RU
dc.subjectрівень якостіru_RU
dc.subjectекспертиза якостіru_RU
dc.subjectспоживні властивостіru_RU
dc.subjectпоказники якостіru_RU
dc.subjectорганолептична оцінкаru_RU
dc.subjectpoultryru_RU
dc.subjectchickenru_RU
dc.subjectqualityru_RU
dc.subjectexpertise of the qualityru_RU
dc.subjectconsumer propertiesru_RU
dc.subjectquality indicesru_RU
dc.subjectorganoleptic evaluationru_RU
dc.titleЕкспертиза якості м’яса птиці як об’єкту експортно-імпортного товарообігуru_RU
dc.title.alternativeExpertise of the quality of poultry meat as an object of export-import turnoverru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота.pdf652 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Реферат.pdf518,07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.