Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8051
Назва: | Експертиза безпечності і якості макаронних виробів вітчизняного та зарубіжного виробництва |
Інші назви: | Examination of safety and quality of macaroni products of domestic and foreign production |
Автори: | Костюк, О.В. |
Дата публікації: | 2018 |
Ключові слова: | експертиза експертиза макаронних виробів якісний аналіз кількісний аналіз правові аспекти визначення expertise expertise of pasta products qualitative analysis quantitative analysis specification of legal aspects |
Короткий огляд (реферат): | У роботі розглядаються сучасні технології макаронних виробів, основні фактори, що визначають функціональні та споживчі властивості: технологічні параметри основних операцій виробництва; якість борошна, як основної сировини; якісний і кількісний склад макаронного тіста з додатковою і нетрадиційною сировиною, також методи виявлення фальсифікації макаронних виробів.
Проаналізовано правова, нормативна і технічна інформативна база виробництва макаронних виробів у країнах європейської спільноти та Україні.
Запропонована комплексна методика визначення показників якості та безпечності макаронних виробів, яка проста у виконанні підготовки проб до аналізу, не містить великої кількості токсичних хімічних реактивів, математична обробка результатів аналізу проводиться автоматично, що зменшує трудомісткість та час оформлення протоколу випробування. The Master’s qualifying paper consists of three sections, the object of the study being pasta products of both domestic and foreign production. The diploma thesis deals modern technologies of macaroni products, main factors determining functional and consumer properties: technological parameters of the basic operations of production; quality of flour as the main raw material; qualitative and quantitative composition of macaroni dough with additional and non-traditional raw materials, as well as methods of detecting low quality pasta. Author analysis legal, normative and technical informative base of macaroni production in Europe and Ukraine. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8051 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет міжнародної економіки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кваліфікаційна робота.pdf | 1,59 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Реферат.pdf | 812,09 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.