Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8051
Title: | Експертиза безпечності і якості макаронних виробів вітчизняного та зарубіжного виробництва |
Other Titles: | Examination of safety and quality of macaroni products of domestic and foreign production |
Authors: | Костюк, О.В. |
Issue Date: | 2018 |
Keywords: | експертиза експертиза макаронних виробів якісний аналіз кількісний аналіз правові аспекти визначення expertise expertise of pasta products qualitative analysis quantitative analysis specification of legal aspects |
Abstract: | У роботі розглядаються сучасні технології макаронних виробів, основні фактори, що визначають функціональні та споживчі властивості: технологічні параметри основних операцій виробництва; якість борошна, як основної сировини; якісний і кількісний склад макаронного тіста з додатковою і нетрадиційною сировиною, також методи виявлення фальсифікації макаронних виробів.
Проаналізовано правова, нормативна і технічна інформативна база виробництва макаронних виробів у країнах європейської спільноти та Україні.
Запропонована комплексна методика визначення показників якості та безпечності макаронних виробів, яка проста у виконанні підготовки проб до аналізу, не містить великої кількості токсичних хімічних реактивів, математична обробка результатів аналізу проводиться автоматично, що зменшує трудомісткість та час оформлення протоколу випробування. The Master’s qualifying paper consists of three sections, the object of the study being pasta products of both domestic and foreign production. The diploma thesis deals modern technologies of macaroni products, main factors determining functional and consumer properties: technological parameters of the basic operations of production; quality of flour as the main raw material; qualitative and quantitative composition of macaroni dough with additional and non-traditional raw materials, as well as methods of detecting low quality pasta. Author analysis legal, normative and technical informative base of macaroni production in Europe and Ukraine. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8051 |
Appears in Collections: | Факультет міжнародної економіки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Кваліфікаційна робота.pdf | 1,59 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Реферат.pdf | 812,09 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.