Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8051
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКостюк, О.В.-
dc.date.accessioned2018-12-11T21:05:53Z-
dc.date.available2018-12-11T21:05:53Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8051-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються сучасні технології макаронних виробів, основні фактори, що визначають функціональні та споживчі властивості: технологічні параметри основних операцій виробництва; якість борошна, як основної сировини; якісний і кількісний склад макаронного тіста з додатковою і нетрадиційною сировиною, також методи виявлення фальсифікації макаронних виробів. Проаналізовано правова, нормативна і технічна інформативна база виробництва макаронних виробів у країнах європейської спільноти та Україні. Запропонована комплексна методика визначення показників якості та безпечності макаронних виробів, яка проста у виконанні підготовки проб до аналізу, не містить великої кількості токсичних хімічних реактивів, математична обробка результатів аналізу проводиться автоматично, що зменшує трудомісткість та час оформлення протоколу випробування.ru_RU
dc.description.abstractThe Master’s qualifying paper consists of three sections, the object of the study being pasta products of both domestic and foreign production. The diploma thesis deals modern technologies of macaroni products, main factors determining functional and consumer properties: technological parameters of the basic operations of production; quality of flour as the main raw material; qualitative and quantitative composition of macaroni dough with additional and non-traditional raw materials, as well as methods of detecting low quality pasta. Author analysis legal, normative and technical informative base of macaroni production in Europe and Ukraine.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectекспертизаru_RU
dc.subjectекспертиза макаронних виробівru_RU
dc.subjectякісний аналізru_RU
dc.subjectкількісний аналізru_RU
dc.subjectправові аспекти визначенняru_RU
dc.subjectexpertiseru_RU
dc.subjectexpertise of pasta productsru_RU
dc.subjectqualitative analysisru_RU
dc.subjectquantitative analysisru_RU
dc.subjectspecification of legal aspectsru_RU
dc.titleЕкспертиза безпечності і якості макаронних виробів вітчизняного та зарубіжного виробництваru_RU
dc.title.alternativeExamination of safety and quality of macaroni products of domestic and foreign productionru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота.pdf1,59 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Реферат.pdf812,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.