Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8053
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кісельова, С.О. | - |
dc.date.accessioned | 2018-12-11T21:15:44Z | - |
dc.date.available | 2018-12-11T21:15:44Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8053 | - |
dc.description.abstract | У роботі розглядаються теоретичні аспекти формування споживчих властивостей органічної косметики. Проаналізовано асортимент органічних кремів, охарактеризовано об’єкти експертного дослідження. Проведено експертне оцінювання органічних косметичних кремів. | ru_RU |
dc.description.abstract | The work deals with the theoretical aspects of the formation of consumer properties of organic cosmetics. The assortment of organic creams is analyzed, objects of expert research are characterized. An expert evaluation of organic cosmetic creams was conducted. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | органічний косметичний крем | ru_RU |
dc.subject | сертифікація | ru_RU |
dc.subject | маркування | ru_RU |
dc.subject | органолептичні та фізико-хімічні показники | ru_RU |
dc.subject | organic cosmetic cream | ru_RU |
dc.subject | certification | ru_RU |
dc.subject | marking | ru_RU |
dc.subject | organoleptic and physicochemical indicators | ru_RU |
dc.title | Експертне оцінювання органічних косметичних засобів та особливості їх сертифікації | ru_RU |
dc.title.alternative | Expert evaluation of organic cosmetic products and their certification features | ru_RU |
dc.type | Diplomas | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Факультет міжнародної економіки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кваліфікаційна робота.pdf | 290,97 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Реферат.pdf | 309,76 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.