Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8055
Назва: Товарознавча характеристика асортименту, споживчих властивостей та експертиза шоколаду
Інші назви: Commodity characteristics of assortment, consumer properties and examination of chocolate
Автори: Какоуров, С.О.
Дата публікації: 2018
Ключові слова: експертна оцінка шоколаду за ДСТУ 3924-2000 Шоколад Загальні технічні умови
expert estimation of chocolate according to DSTU 3924-2000 Chocolate General technical conditions
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота магістра складається з трьох розділів. Об’єкт дослідження – шоколад його товарознавча характеристика. У роботі розглядаються теоретичні аспекти стосовно методів товарознавчої експертизи шоколаду. Проаналізовано національну законодавчу базу, стан ринку України.
Master's qualification work consists of three sections. Object of research - Chocolate is its commodity-specific characteristic. The paper deals with theoretical aspects concerning the methods of commodity research of chocolate experiment. The national legal framework, the state of the Ukrainian market, is analyzed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8055
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота.pdf208,82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Реферат.pdf258,89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.