Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8055
Назва: | Товарознавча характеристика асортименту, споживчих властивостей та експертиза шоколаду |
Інші назви: | Commodity characteristics of assortment, consumer properties and examination of chocolate |
Автори: | Какоуров, С.О. |
Дата публікації: | 2018 |
Ключові слова: | експертна оцінка шоколаду за ДСТУ 3924-2000 Шоколад Загальні технічні умови expert estimation of chocolate according to DSTU 3924-2000 Chocolate General technical conditions |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота магістра складається з трьох розділів. Об’єкт дослідження – шоколад його товарознавча характеристика.
У роботі розглядаються теоретичні аспекти стосовно методів товарознавчої експертизи шоколаду.
Проаналізовано національну законодавчу базу, стан ринку України. Master's qualification work consists of three sections. Object of research - Chocolate is its commodity-specific characteristic. The paper deals with theoretical aspects concerning the methods of commodity research of chocolate experiment. The national legal framework, the state of the Ukrainian market, is analyzed. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8055 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет міжнародної економіки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кваліфікаційна робота.pdf | 208,82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Реферат.pdf | 258,89 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.