Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8055
Title: Товарознавча характеристика асортименту, споживчих властивостей та експертиза шоколаду
Other Titles: Commodity characteristics of assortment, consumer properties and examination of chocolate
Authors: Какоуров, С.О.
Issue Date: 2018
Keywords: експертна оцінка шоколаду за ДСТУ 3924-2000 Шоколад Загальні технічні умови
expert estimation of chocolate according to DSTU 3924-2000 Chocolate General technical conditions
Abstract: Кваліфікаційна робота магістра складається з трьох розділів. Об’єкт дослідження – шоколад його товарознавча характеристика. У роботі розглядаються теоретичні аспекти стосовно методів товарознавчої експертизи шоколаду. Проаналізовано національну законодавчу базу, стан ринку України.
Master's qualification work consists of three sections. Object of research - Chocolate is its commodity-specific characteristic. The paper deals with theoretical aspects concerning the methods of commodity research of chocolate experiment. The national legal framework, the state of the Ukrainian market, is analyzed.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8055
Appears in Collections:Факультет міжнародної економіки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кваліфікаційна робота.pdf208,82 kBAdobe PDFView/Open
Реферат.pdf258,89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.