Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8055
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКакоуров, С.О.-
dc.date.accessioned2018-12-11T21:37:49Z-
dc.date.available2018-12-11T21:37:49Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8055-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота магістра складається з трьох розділів. Об’єкт дослідження – шоколад його товарознавча характеристика. У роботі розглядаються теоретичні аспекти стосовно методів товарознавчої експертизи шоколаду. Проаналізовано національну законодавчу базу, стан ринку України.ru_RU
dc.description.abstractMaster's qualification work consists of three sections. Object of research - Chocolate is its commodity-specific characteristic. The paper deals with theoretical aspects concerning the methods of commodity research of chocolate experiment. The national legal framework, the state of the Ukrainian market, is analyzed.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectекспертна оцінка шоколаду за ДСТУ 3924-2000 Шоколад Загальні технічні умовиru_RU
dc.subjectexpert estimation of chocolate according to DSTU 3924-2000 Chocolate General technical conditionsru_RU
dc.titleТоварознавча характеристика асортименту, споживчих властивостей та експертиза шоколадуru_RU
dc.title.alternativeCommodity characteristics of assortment, consumer properties and examination of chocolateru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота.pdf208,82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Реферат.pdf258,89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.