Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8055
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Какоуров, С.О. | - |
dc.date.accessioned | 2018-12-11T21:37:49Z | - |
dc.date.available | 2018-12-11T21:37:49Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8055 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота магістра складається з трьох розділів. Об’єкт дослідження – шоколад його товарознавча характеристика. У роботі розглядаються теоретичні аспекти стосовно методів товарознавчої експертизи шоколаду. Проаналізовано національну законодавчу базу, стан ринку України. | ru_RU |
dc.description.abstract | Master's qualification work consists of three sections. Object of research - Chocolate is its commodity-specific characteristic. The paper deals with theoretical aspects concerning the methods of commodity research of chocolate experiment. The national legal framework, the state of the Ukrainian market, is analyzed. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | експертна оцінка шоколаду за ДСТУ 3924-2000 Шоколад Загальні технічні умови | ru_RU |
dc.subject | expert estimation of chocolate according to DSTU 3924-2000 Chocolate General technical conditions | ru_RU |
dc.title | Товарознавча характеристика асортименту, споживчих властивостей та експертиза шоколаду | ru_RU |
dc.title.alternative | Commodity characteristics of assortment, consumer properties and examination of chocolate | ru_RU |
dc.type | Diplomas | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Факультет міжнародної економіки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кваліфікаційна робота.pdf | 208,82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Реферат.pdf | 258,89 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.