Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8058
Назва: Формування асортименту споживчих властивостей та особливості проведення експертизи декоративної косметики
Інші назви: Formation of assortment of consumer properties and features of the expertise of decorative cosmetics
Автори: Вололовцева, В.В.
Дата публікації: 2018
Ключові слова: косметичні товари
декоративна косметика
губна помада
споживні властивості
показники якості
рівень якості
органолептичні методи
оцінки якості
експертне оцінювання
cosmetic products
decorative cosmetics
lipstick
consumer properties
quality indices
quality level
organoleptic methods of quality evaluation
expert evaluation
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні аспекти розвитку ринку декоративної косметики в Україні, визначено основні чинники, що формують споживчі властивості та якість декоративної косметики, обґрунтовано класифікацію та характеристику асортименту декоративної косметики. Проаналізовано об’єкти та методи дослідження, розроблено порядок та проведено експертне оцінювання якості виробів декоративної косметики на прикладі зразків губної помади. Запропоновано вдосконалення методики щодо проведення товарознавчої експертизи декоративної косметики.
The work deals with the theoretical aspects of the development of the market of decorative cosmetics in Ukraine, the main factors shaping the consumer properties and quality of decorative cosmetics are determined, the classification and characteristics of the range of decorative cosmetics are substantiated. Author analysis objects and methods developed procedure and conducted expert evaluation of product quality makeup for example, samples of lipstick. Improvement in the conduct of commodity expertise of decorative cosmetics is proposed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8058
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота.pdf208,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Реферат.pdf820,48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.