Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8058
Title: Формування асортименту споживчих властивостей та особливості проведення експертизи декоративної косметики
Other Titles: Formation of assortment of consumer properties and features of the expertise of decorative cosmetics
Authors: Вололовцева, В.В.
Issue Date: 2018
Keywords: косметичні товари
декоративна косметика
губна помада
споживні властивості
показники якості
рівень якості
органолептичні методи
оцінки якості
експертне оцінювання
cosmetic products
decorative cosmetics
lipstick
consumer properties
quality indices
quality level
organoleptic methods of quality evaluation
expert evaluation
Abstract: У роботі розглядаються теоретичні аспекти розвитку ринку декоративної косметики в Україні, визначено основні чинники, що формують споживчі властивості та якість декоративної косметики, обґрунтовано класифікацію та характеристику асортименту декоративної косметики. Проаналізовано об’єкти та методи дослідження, розроблено порядок та проведено експертне оцінювання якості виробів декоративної косметики на прикладі зразків губної помади. Запропоновано вдосконалення методики щодо проведення товарознавчої експертизи декоративної косметики.
The work deals with the theoretical aspects of the development of the market of decorative cosmetics in Ukraine, the main factors shaping the consumer properties and quality of decorative cosmetics are determined, the classification and characteristics of the range of decorative cosmetics are substantiated. Author analysis objects and methods developed procedure and conducted expert evaluation of product quality makeup for example, samples of lipstick. Improvement in the conduct of commodity expertise of decorative cosmetics is proposed.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8058
Appears in Collections:Факультет міжнародної економіки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кваліфікаційна робота.pdf208,77 kBAdobe PDFView/Open
Реферат.pdf820,48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.