Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/809
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМалюкіна, Н.В.-
dc.date.accessioned2013-12-09T08:56:37Z-
dc.date.available2013-12-09T08:56:37Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationМалюкіна Н. В. Проблеми сировинної зони виноградо-виноробного підкомплексу Одеської області / Н. В. Малюкіна // Вісник соціально-економічних досліджень : зб. наук. пр. / голов. ред. М. І. Звєряков; Одеський держ. екон. ун-т. – Одеса, 2009. – Вип. 37. - С. 241-246.ru_RU
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/809-
dc.description.abstractУ статті проведено аналіз стану виноградарства як основного джерела сировини для виноробної промисловості. Виявлено основні проблеми розвитку галузі та причини їх виникнення. Визначено перспективні напрямки вирішення розглянутих проблем. Відмічено головні пріоритети подальшого ефективного розвиту виноградо-виноробного підкомплексу в цілому. There was seen off the analysis of state of wine economy in the article, as it was a raw material main source from winemaking industry. There were detected main problems of branch development and reasons of this problem rising. The perspective directions of viewed problems decisions were detected too. There were marked main priorities of further effective development of grape making and winemaking complexes.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherОдеський державний економічний університетru_RU
dc.titleПроблеми сировинної зони виноградо-виноробного підкомплексу Одеської областіru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Випуск 37



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.